EN HUMLEODLARES BEKÄNNELSER  7-8 SEPTEMBER 2019

Är det möjligt att det finns en god anledning till att det inte odlats humle kommersiellt i Sverige sedan 50-talet? Det håller Elina och Tobias i Kalvsved på att ta reda på. Följ med ut i humlegården på en guidad upplevelse i gränslandet mellan geni och galenskap samt hopp och förtvivlan.

Vid besöket ingår förutom guidningen en fika med kaffe, macka och kaka. Vänligen anmäl er via mail (kalvsvedgardsbutik@gmail.com) senast dagen före så vi kan ha tillräckligt med fika för alla! Priset för hela upplevelsen inklusive fika är 150 kronor.

För medföljande sällskap som ej önskar delta i den guidade upplevelsen finns det fikamöjligheter, en öppen gårdsbutik, närliggande badstrand och vacker gård och natur att njuta utav.

Anmälan sker senast dagen före på kalvsvedgardsbutik@gmail.com.   Om ni kommer utan föranmälan finns risken att fikat inte räcker till, men det är det värt ändå 😉

Det här evenemanget är en del av Östgötadagarna 2019.

Vi tar ävemn emot grupper för enskilda guidningar, som tex är ute på kompishäng, möhippa eller konferens.  Kontakta Elina om du är intresserad  av mer info eller offert.

elinaforsell@gmail.com, 0735050500

ÖL INCLUSIVE, DIN SVENSKA ÖLRESA

Tillsammans med Solviken Vandrarhem & Konferens, samt Nääs Gårdsbryggeri har vi tagit fram en skön Öl weekend här i bygden!

KARTA

KALVSVED SÖDERGÅRD

Kalvsved Södergård

57061 Ydre

Elina Forsell

0735050500

elinaforsell@gmail.com

 

Tobias Helmin

0739845460

tobias.helmin@gmail.com