EN HUMLEODLARES BEKÄNNELSER

Är det möjligt att det finns en god anledning till att det inte odlats humle kommersiellt i Sverige sedan 50-talet? Det håller vi på att ta reda på. Följ med ut i humlegården på en guidad upplevelse i gränslandet mellan geni och galenskap samt hopp och förtvivlan.

Vid besöket ingår förutom guidningen en fika med kaffe, macka och kaka. Det är ett begränsat antal platser, och biljetter köpts redan i början av mars, så är du intresserad uppmanar vi dig att köpa i god tid.

Priset för hela upplevelsen inklusive fika är 150 kronor. För medföljande sällskap som ej önskar delta i den guidade upplevelsen finns det fikamöjligheter, en öppen gårdsbutik, närliggande badstrand och vacker gård och natur att njuta utav.

Samma datum som ”En humleodlares bekännelser” går av stapeln pågår även aktiviteter på Kalvefalls gård och Kvarnkulla Trädgård, så passa på att göra en heldag med flera stopp i Ydre! Läs gärna mer om vad som pågår i Östergötland i sommar på visitostergotland.se

Vi använder oss av Billetto för trygga biljettköp, följ det datum du önskar så kommer du direkt till biljettköpet!

Varmt Välkomna!

KÖP DIN BILJETT HÄR

ÖL INCLUSIVE, DIN SVENSKA ÖLRESA

Tillsammans med Solviken Vandrarhem & Konferens, samt Nääs Gårdsbryggeri har vi tagit fram en skön Öl weekend här i bygden!

KARTA

KALVSVED SÖDERGÅRD

Kalvsved Södergård

57061 Ydre

Elina Forsell

0735050500

elinaforsell@gmail.com

 

Tobias Helmin

0739845460

tobias.helmin@gmail.com

Här beställer du dina humleplantor, vi driver upp dem beroende på efterfrågan så leveranstid kan ta några veckor. Avvisa